„În acest moment, situația de la Mariupol rămâne grea, dar sub control. Nu ne obosim să urmărim echipamente inamice și infanterie epuizată, a cărei mișcare ofensivă se estompează. Inamicul încearcă să introducă rezerve suplimentare, dar pierde constant teren. Și s-a predat în masă. Sunt flămânzi, goi, desculți, nu au chef de luptă. Efectuăm contraoperațiuni de succes. Nu stăm în apărare.

Este a doua săptămână de lupte în oraș. Dar ținem totul sub control și trimitem din ce în ce mai mulți ocupanți în iad, în fiecare zi. Ei încearcă să pună mâna pe case, noi îi eliminăm. Mariupol este și va fi ucrainean. Mai devreme sau mai târziu va avea loc spargerea blocadei. Nu vom spune toate detaliile.

Am avut o scurtă conversație cu președintele Zelenski. Rămâne clasificată. La operațiune lucrează și conducerea militară a statului. Cu siguranță, vom avea succes în această operațiune. Și vom supraviețui. Acum Mariupol arată ca lumea de după Apocalipsă. Mulți civili au murit. Nici nu putem număra câți oameni au murit acum, pentru că sunt foarte mulți oameni sub ruine și nu pot fi scoși. Printre morți se aflau mulți copii. Va trebui să implicăm organizațiile umanitare internaționale pentru a înregistra aceste crime ale Rusiei. Ocupanții nu au lăsat până acum niciun convoi umanitar în Mariupol. Inamicul încearcă să împiedice înregistrarea crimelor sale.

Citeşte întreaga ştire: „Mariupol arată ca lumea de după Apocalipsă!” Mărturia comandantului Regimentului Azov, care apără orașul în fața atacurilor rușilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.